MLM GOLDEN BOOK

MLM GOLDEN BOOK

Az MLM az egyik leghatékonyabb üzleti modell, mégis nagyon sok hiedelem, téveszme veszi körül.

Egy dinamikusan növekvő, hatékony MLM üzlet kulcsa az új csatlakozók személyében rejlik. Alapvető fontosságú tehát, hogy az új indulók megfelelő ismeretekkel felvértezve vágjanak bele a saját üzletük építésébe.

Ezért biztos vagyok benne, hogy minden üzletépítőnek szüksége van egy olyan könyvre, amely lépésről lépésre bemutatja az MLM rendszerek felépítését, működését, elmagyarázza a legfontosabb összefüggéseket.

A piacon jelenleg is számtalan MLM vagy üzletépítés témájú könyvvel találkozhatsz, ezért joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy ez a könyv mitől jobb, mint a többi, hasonló témában íródott mű. A várható válasz talán az lehetne, hogy ez a könyv nem jobb, nem rosszabb a többinél, csak egészen más.

De engedd meg nekem, hogy elfogult legyek a saját művemmel szemben és azt mondjam, hogy ez a könyv azért sokkal jobb, mint a többi MLM könyv, mert olyan, az üzletépítésben használható valódi és gyakorlati útmutatásokkal lát el téged, amitől a hálózatépítés üstököse lehetsz.

A legtöbb könyv leírja, hogy az MLM rendszerek hogyan jöttek létre, hogyan fejlődtek, írnak arról, hogy az MLM nagyszerű üzleti lehetőség, amelynek révén szabad és boldog életed élhetsz, légy lelkes, tarts sok előadást, tisztelj más embereket, stb. Ez mind igaz, ugyanakkor csak az üzletépítés lépéseit mutatja be. Az MLM üzlet azonban nem ettől üzlet, nem a technikai lépések maradéktalan végrehajtásától működik, hanem attól, hogy hogyan bánsz, kommunikálsz más emberekkel. Én bemutatom neked a miérteket, az egyes lépéseket, lelki, emberi összefüggéseket is, illetve az egészet rendszerben kezelem.

Kiknek szól tehát ez a könyv?

Azoknak, akik most kezdik az MLM üzlet építését.

Azoknak, akik már tagjai a rendszernek, de az üzletépítés valamiért akadozik, nem úgy haladnak, mint ahogyan azt szeretnék.

Azoknak, akik kiszálltak az MLM-ből, mert nem lettek sikeresek, de nem tudják, miért nem.

És végül mindenkinek, aki új üzlettársat szponzorál. Nekik ez a könyv egyfajta segédanyagként szolgálhat az új üzlettársak képzésében.

Ahogyan Randy Gage fogalmaz a Hogyan építsünk MLM pénzgyárat című könyvében: Hogyan segít a rendszer abban, hogy elérd a sikert? “… szükséges egy egységes “gyorstalpaló” tréning, amit minden új hálózatépítő elvégez, közvetlenül a csatlakozás után. Talán ez a legfontosabb lépés ahhoz, hogy megtartsuk az új csatlakozónkat.”

Az MLM Golden Book egy tankönyv, gyakorlati kézikönyv, maga a “gyorstalpaló” tréning.